El dissabte 28 de gener de 2017 es va celebrar la cloenda de la temporada 2016 del Grup Sardanista Maig. L’acte tingué lloc al Restaurant Pomarada de Barcelona i va aplegar prop d’un centenar de persones, sumant els dansaires, pares i acompanyants.
Un cop vam tenir l’estómac ple va ser el moment de fer l’entrega i
repartiment dels trofeus. Aquests trofeus es van recollint als diferents
concursos de colles sardanistes en què hi participen les colles, i al sopar de cloenda del Grup és quan s’atorguen als balladors. A part d’això també es va regalar als socis una
motxilla amb la rotllana del Grup Maig i el
butlletí amb fotografies de l’any 2016. Als
pares també se’ls hi va obsequiar la motxilla.
El sopar de germanor és el moment de reconèixer els
èxits obtinguts a la temporada i es posa en valor la
feina dels capdansers i els membres de la Junta. D’entre els èxits en destaquem que la
Colla Xiroia ha sigut campiona de punts lliures i subcampiona de lluïment en la categoria infantil, el subcampionat de la
Colla Xàldiga de punts lliures i mantenir la categoria al Grup A de lluïment obtenint el 4rt lloc; la participació en dos concursos com a colla lliure de la
Colla Maig i de la
Colla Dansaires de Maig destaquem la 6a posició en la modalitat de revesses.
Així mateix es va realitzar un petit homenatge a en
Jesús Aguirrebeitia, ex ballador de la Colla Maig i des de fa 25 anys ve des del País Basc per assistir a aquest esdeveniment.
Per veure l’
àlbum fotogràfic complet premeu
aquí.